You are currently viewing SEO content writing: 4 sfaturi

Daca te ocupi de SEO content writing sau doresti sa faci asta, este extrem de important sa detii cat mai multe informatii din domeniu pentru a avea un rezultat cat mai profesionist. SEO content writing presupune indeplinirea unor reguli bine definite, reguli mai bine descrise in articolele anterior postate. Am decis sa va impartasim cateva sfaturi care si-au dovedit succesul de-a lungul acestui an si sunt recomandate de multi specialisti:

Nu folosi prea multe cuvinte cheie

Cand esti in cautarea acestora, poti avea tendinta sa folosesti mult mai multe decat ai nevoie, dar in realitate acest lucru nu mai este o idee buna de foarte mult timp. In prezent, folosirea prea multor cuvinte cheie este pedepsita sever de catre Google. Asa ca limiteaza-te la aproximativ doua cuvinte cheie per articol.

Foloseste cuvinte cheie lungi

Cuvintele cheie scurte tind sa fie si cele mai populare. Noi consideram ca la inceput, cand nu ai prea mult trafic, ar trebui sa te concentrezi pe cuvintele cheie mai lungi, care nu genereaza la fel de mult trafic, dar iti vor aduce vizitatori. De exemplu, in loc sa folosesti cuvantul cheie „SEO”, opteaza pentru „seo content writing”.

Foloseste limbajul direct

Alege sa transmiti in mod cat mai direct informatiile, deoarece in acest fel transmiti mai multa naturalete, cititorul va simti ca i te adresezi, asa ca va fi mult mai implicat in ceea ce citeste.

Editeaza cat mai mult

Nu te grabi sa iti postezi articolul, asteapta sa treaca macar cateva ore pentru a-l corecta cu mintea limpede. Poate trebuie sa omiti sau sa adaugi o informatie, sa modifici lungimea unui paragraf sau sa corectezi o greseala neobservata.

Aceste sfaturi pentru seo content writing te vor ajuta cu siguranta sa iti maresti traficul blogului si sa ai un site de succes.