Definitii

Client – dumneavoastra, persoana fizica sau juridica ce utilizeaza site-ul si/sau serviciile oferite de redactiaseo.ro

Redactia SEO – angajatii, conducerea si orice alti agenti afiliati redactiaseo.ro

Site-ul dvs. – website-ul pentru care doriti sa contractati serviciile oferite de redactiaseo.ro

Cuvant cheie – cuvantul, propozitia sau fraza pentru care se realizeaza optimizarea unei pagini web din site-ul care urmeaza a fi promovat de client

Acesti termeni si conditii au fost conceputi cu scopul de a proteja atat interesele noastre, cat si ale dumneavoastra. Utilizarea acestui site si a serviciilor oferite de redactiaseo.ro constituie acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile impuse de noi. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre condiitiile sau termenii nostri de utilizare, va rugam sa nu folositi acest site.

Continutul prezentat in paginile acestui site este destinat informarii si prezentarii produselor si serviciilor noastre. Acesta poate fi modificat oricand la discretia noastra. Redactia SEO nu ofera niciun fel de garantii cu privire la eficienta, acuratetea sau corectitudinea informatiilor prezentate sau oferite pe acest site.

Acest website contine materiale si informatii asupra carora Redactia SEO detine drepturile de autor. Aceste materiale includ insa nu sunt limitate la: design, text, materiale video si audio, informatii si elemente grafice. Reproducerea, utilizarea sau diseminarea acestora fara acordul Redactia Seo este strict interzisa, in conformitatea cu Legea nr. 285/2004, cu privire la drepturile de autor. Uzul neautorizat al continutului si informatiilor prezentate pe acest website poate face obiectul unor litigii si/sau solicitarea de daune materiale.

Din timp in timp, Redactia SEO poate prezenta pe site-ul sau linkuri catre alte site-uri. Aceste linkuri va sunt puse la dipozitie in scop informativ. Acest lucru nu inseamna ca sustinem sau promovam aceste site-uri. Redactia SEO nu isi asuma niciun fel de raspundere asupra continutului, activitatile sau politica acestor site-uri.

Utilizarea acestui website, precum si orice disputa legala ce poate aparea din asta, cade sub incidenta legilor Romaniei.

Politica de securitate

Suntem ferm determinati sa ne asiguram ca informatiile dvs sunt pastrate in siguranta. Pentru a preveni diseminarea sau accesul neautorizat, folosim proceduri fizice, tehnice, administrative precum si programe software si antivirusi, menite sa mentina informatiile dvs. in siguranta.

Redactia Seo utilizeaza cookie-uri pentru a identifica care dintre paginile site-ului sunt utilizate si in ce mod. Acest lucru ne ajuta sa imbunatatim site-ul nostru pentru a-l adapta cat mai bine la nevoile clientilor nostri. Noi nu folosim aceste informatii decat cu scopul de a imbunatati site-ul si serviciile pe care le oferim. Puteti opta intre a accepta si a respinge cookie-urile noastre, insa respingerea acestora va poate limita sau restrictiona accesul la informatiile si/sau serviciile oferite pe site.

Controlul asupra informatiilor personale

Redactia Seo nu va vinde, distribui sau inchiria informatiile dvs. personale vreunor terte parti fara acordul dvs. sau in absenta unei solicitari directe venita de la o institutie a statului roman sau a Uniunii Europene.

Ne rezervam dreptul de a folosi informatiile dvs. personale pentru a va trimite emailuri cu informatii promotionale si/sau cu caracter informativ. Puteti opta pentru dezabonare si/sau eliminare din baza noastra de date in orice moment.

Politica de Marketing

Desi nu vom divulga niciodata informatii despre clientii nostri altor clienti, ne rezervam dreptul de include numele companiilor cu care colaboram sau cu care am colaborat in portofoliul nostru, precum si dreptul de a prezenta aceste informatii pe site-ul nostru, in scop informativ.

Politica Colaborarii

Incepand o relatie de colaborare cu redactiaseo.ro, clientul atesta ca a citit, a inteles si a luat nota de urmatoarea afirmatie:

Motorele de cautare, in special Google, folosesc algoritme, software si tehnici speciale care afecteaza felul in care sunt afisate rezultatele unei cautari. Aceste algoritme se shimba periodic, iar ponderea diferitilor factori care pot influenta pozitionarea este si ea schimbata periodic.

In consecinta, Redactia Seo nu poate oferi niciun fel de garantii cu privire la pozitionarea unui website. Desi serviciile noastre aduc intotdeauna rezultate, nu putem sti dinainte ce modificari pot suferi algoritmele motoarelor de cautare, modificari care pot afecta foarte mult pozitionarea unui site pentru anumite cuvinte cheie.

De asemenea, concurenta dintr-un domeniu de activitate poate influenta si ea procesul de promovare; cu cat exista mai multi competitori, cu atat mai grea va fi pozitionarea pe primele locuri. In consecinta, nu putem prezice si nu putem estima cat de mult va creste traficul unui site ca urmare a contractarii serviciilor noastre.

Politica livrarilor

Fiecare comanda plasata pe site-ul redactiaseo.ro trebuie sa contina detalii specifice si sa reflecte cat mai bine cerintele clientului. Este responsabilitatea clientului sa se asigure ca informatiile furnizate reflecta necesitatile si cerintele sale. Dupa plasarea comenzii, Redactia Seo va preciza un termen pentru finalizarea comenzii. Acest timp de livrare este o estimare si nu o certitudine. Desi incercam intotdeauna sa respectam toate angajamentele, din pricina naturii creative a activitatii noastre, nu putem face estimari exacte, iar unele dintre termenele limita precizate pot ajunge sa fie depasite.

Politica rambursarilor

Toate solicitarile de rambursare a sumelor platite catre Redactia Seo trebuie realizate in cel mult 30 de zile de la data contractarii serviciilor. Rambursarile se fac la discretia conducerii Redactia Seo. Nu acceptam niciun fel de raspundere pentru rambursarea sumelor achitate catre Redactia Seo in mod eronat.

Anularea comenzilor

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda care contine cerinte sau referinte defaimatoare, ilegale sau obscene. Sumele platite pentru comenzile anulate vor fi rambursate, iar clientii vor fi notificati printr-un email.

Procesul de solutionare a disputelor

Daca un client este nemultumit de forma finala a comenzii sale, acesta poate solicita modificari asupra materialului livrat. Solicitarea de modificari se poate face numai in baza unor obiectii clare, obiective si concise. Pentru detalii suplimentare, consultati Politica Revizuirilor.

Acesti termeni si conditii sunt guvernati si au fost redactati in concordanta cu legile Romaniei, iar orice dispute ar putea aparea in legatura cu acesti termeni si conditii vor fi solutionate de autoritatile si instantele abilitate din Romania.

Prin plasarea unei comenzi sau depunerea unei sume de bani, confirmati ca ati citit si ati inteles acesti termeni si conditii. Accesul sau utilizarea acestui site si a serviciilor oferite sunt interzise minorilor. In continuare confirmati si acceptati faptul ca trebuie sa aveti varsta minima de 18 ani pentru beneficia de serviciile si produsele puse la dispozitie pe acest site sau in orice alta maniera de catre noi. Prin plasarea unei comenzi sau depunerea unei sume de bani, confirmati de asemenea ca sunteti raspunzator legal de respectarea acestor termeni si conditii, care, in lipsa unui contract de colaborare, formeaza intregul acord intre dumneavoastra si site-ul redactiaseo.ro.