Cum să alegi un content writer profesionist pentru afacerea ta

Munca de content writer profesionist este o activitate care a cunoscut o creștere considerabilă în popularitate în ultimii ani în România, unde companiile încep să își orienteze tot mai mult eforturile de marketing către mediul online. De la promovarea de produse, la promovarea de servicii, evenimente sau chiar anumite persoane publice, munca de content writing joacă un rol esențial în orice campanie de promovare online. 

Continuă lectura „Cum să alegi un content writer profesionist pentru afacerea ta”

5 servicii copywriting necesare pentru un site nou. Cum îți faci afacerea să strălucească online de la început

Te-ai decis să lansezi o afacere pe piață. Ai pus la punct ideea, ai un plan deja conturat și știi ce ai de făcut ca să depășești competitorii. Acum nu îți rămâne decât să aduci clienții, cea mai dificilă etapă. 

Continuă lectura „5 servicii copywriting necesare pentru un site nou. Cum îți faci afacerea să strălucească online de la început”

11 întrebări și răspunsuri de bază despre SEO

Înainte de a te informa cu privire la detalii privind optimizarea pentru motoare de căutare, e important să ai o cunoaștere solidă cu privire la chestiunile de bază din SEO: de la cei mai frecvenți termeni din domeniu, la tehnici de bază și indicatori de măsurare a performanței din domeniu.

Iată răspunsurile la 11 întrebări de bază despre SEO:

Continuă lectura „11 întrebări și răspunsuri de bază despre SEO”

Strategia de content marketing: ce înseamnă, de ce ai nevoie de ea și cum să o dezvolți pas cu pas

A spune că ai nevoie de o strategie de content marketing este deja un truism, iar orice manager eficient știe acest lucru. Fără o prezență online nu poți spera la o dezvoltare sănătoasă pentru afacerea ta, iar fără o politică bine gândită de creare și publicare de conținut, nu poți spera la o prezență online pentru site-ul tău.

Continuă lectura „Strategia de content marketing: ce înseamnă, de ce ai nevoie de ea și cum să o dezvolți pas cu pas”

Cum să creezi o pagină de produs. Un ghid complet

O pagină de produs bine creată e foarte valoroasă. Atunci când textul, imaginile și grafica se unesc armonios, vânzările merg, și ele, mult mai bine. Când vine vorba de vânzări nimic nu e mai important decât impresia utilizatorului.

Continuă lectura „Cum să creezi o pagină de produs. Un ghid complet”

De ce ai nevoie de optimizare mobila pentru seo

Daca site-ul tau inca nu este optimizat pentru telefonul mobil, inseamna ca pierzi zilnic clienti. Statisticile arata ca din anul 2015, majoritatea cautarilor au fost realizate prin intermediul telefoanelor mobile. Tot mai multi oameni inlocuiesc calculatoarele si laptopurile cu telefoanele mobile.

Continuă lectura „De ce ai nevoie de optimizare mobila pentru seo”

Cele mai relevante 11 noutati seo si update-uri Google din noiembrie

In luna noiembrie, Google a anuntat noutati legate de indexarea mobila, de identificarea stirilor false, update-uri pentru Google Search Console, iar cei mai cunoscuti specialisti din domeniu atrag deja atentia asupra tendintelor din 2018 in lumea seo.

Continuă lectura „Cele mai relevante 11 noutati seo si update-uri Google din noiembrie”

Cat de important este micro textul pentru site-ul tau?

Cand iti construiesti site-ul, ai tendinta de a te concentra pe aspectul si buna functionare a acestuia. Chiar daca acestea sunt extrem de importante si reprezinta doua mari motive care conving vizitatorii sa devina clienti, unele detalii care aparent par mai neimportante pot avea acelasi efect. Unul din aceste mici detalii este micro textul.

Continuă lectura „Cat de important este micro textul pentru site-ul tau?”

Ce caracteristici trebuie sa aiba o descriere de produse buna?

In ciuda faptului ca majoritatea textului de pe paginile online nu este citit, ci privit superficial, atunci cand iti construiesti magazinul online trebuie sa acorzi mare atentie descrierilor de produse. Acestea nu trebuie privite doar ca o sursa de informatii despre produsul pus spre vanzare, ci si ca o oportunitate de convingere.

Continuă lectura „Ce caracteristici trebuie sa aiba o descriere de produse buna?”

Paginile esentiale pentru un site de prezentare

Fiecare afacere este unica si are nevoi diferite, dar indiferent de domeniul in care se incadreaza aceasta, site-ul acesteia de prezentare trebuie sa urmareasca un sablon. Exista cateva pagini absolut necesare pentru ca site-ul afacerii tale sa fie profesional si sa motiveze potentialii clienti sa aleaga serviciile tale.

Continuă lectura „Paginile esentiale pentru un site de prezentare”