11 întrebări și răspunsuri de bază despre SEO

Înainte de a te informa cu privire la detalii privind optimizarea pentru motoare de căutare, e important să ai o cunoaștere solidă cu privire la chestiunile de bază din SEO: de la cei mai frecvenți termeni din domeniu, la tehnici de bază și indicatori de măsurare a performanței din domeniu.

Iată răspunsurile la 11 întrebări de bază despre SEO:

Continuă lectura „11 întrebări și răspunsuri de bază despre SEO”

Strategia de content marketing: ce înseamnă, de ce ai nevoie de ea și cum sa o dezvolți pas cu pas

A spune că ai nevoie de o strategie de content marketing este deja un truism, iar orice manager eficient știe acest lucru. Fără o prezență online nu poți spera la o dezvoltare sănătoasă pentru afacerea ta, iar fără o politică bine gândită de creare și publicare de conținut, nu poți spera la o prezență online pentru site-ul tău.

Continuă lectura „Strategia de content marketing: ce înseamnă, de ce ai nevoie de ea și cum sa o dezvolți pas cu pas”

Cum să creezi o pagină de produs. Un ghid complet

O pagină de produs bine creată e foarte valoroasă. Atunci când textul, imaginile și grafica se unesc armonios, vânzările merg, și ele, mult mai bine. Când vine vorba de vânzări nimic nu e mai important decât impresia utilizatorului.

Continuă lectura „Cum să creezi o pagină de produs. Un ghid complet”

De ce ai nevoie de optimizare mobila pentru seo

Daca site-ul tau inca nu este optimizat pentru telefonul mobil, inseamna ca pierzi zilnic clienti. Statisticile arata ca din anul 2015, majoritatea cautarilor au fost realizate prin intermediul telefoanelor mobile. Tot mai multi oameni inlocuiesc calculatoarele si laptopurile cu telefoanele mobile.

Continuă lectura „De ce ai nevoie de optimizare mobila pentru seo”

Cele mai relevante 11 noutati seo si update-uri Google din noiembrie

In luna noiembrie, Google a anuntat noutati legate de indexarea mobila, de identificarea stirilor false, update-uri pentru Google Search Console, iar cei mai cunoscuti specialisti din domeniu atrag deja atentia asupra tendintelor din 2018 in lumea seo.

Continuă lectura „Cele mai relevante 11 noutati seo si update-uri Google din noiembrie”

Cat de important este micro textul pentru site-ul tau?

Cand iti construiesti site-ul, ai tendinta de a te concentra pe aspectul si buna functionare a acestuia. Chiar daca acestea sunt extrem de importante si reprezinta doua mari motive care conving vizitatorii sa devina clienti, unele detalii care aparent par mai neimportante pot avea acelasi efect. Unul din aceste mici detalii este micro textul.

Continuă lectura „Cat de important este micro textul pentru site-ul tau?”

Ce caracteristici trebuie sa aiba o descriere de produse buna?

In ciuda faptului ca majoritatea textului de pe paginile online nu este citit, ci privit superficial, atunci cand iti construiesti magazinul online trebuie sa acorzi mare atentie descrierilor de produse. Acestea nu trebuie privite doar ca o sursa de informatii despre produsul pus spre vanzare, ci si ca o oportunitate de convingere.

Continuă lectura „Ce caracteristici trebuie sa aiba o descriere de produse buna?”

Paginile esentiale pentru un site de prezentare

Fiecare afacere este unica si are nevoi diferite, dar indiferent de domeniul in care se incadreaza aceasta, site-ul acesteia de prezentare trebuie sa urmareasca un sablon. Exista cateva pagini absolut necesare pentru ca site-ul afacerii tale sa fie profesional si sa motiveze potentialii clienti sa aleaga serviciile tale.

Continuă lectura „Paginile esentiale pentru un site de prezentare”

Paginile esentiale pentru un magazin online

Structura unui magazin online trebuie sa indeplineasca mai multe scopuri pe langa acela de a fi functionala. Un magazin online trebuie sa invite si sa ii motiveze pe clienti sa aiba incredere in afacerea ta. Indiferent de tipul afacerii tale, un magazin online trebuie sa aiba urmatoarele pagini in structura sa:

Continuă lectura „Paginile esentiale pentru un magazin online”

Ce trebuie sa stii despre pagina de termeni si conditii

Pagina de termeni si conditii este absolut necesara pentru orice website, magazin online sau aplicatie, asigurand un proces mai simplu al tranzactiilor si protejand ambele parti implicate. Chiar daca nu pare cea mai importanta sarcina atunci cand te pregatesti sa lansezi un website, crearea unei pagini de termeni si conditii complete si profesionale te ajuta pe tot parcursul activitatii firmei tale.

Continuă lectura „Ce trebuie sa stii despre pagina de termeni si conditii”