De ce să optezi pentru advertoriale

Felul în care evoluează piața digitală și tendințele din ultimii ani ne arată că orice efort eficient de promovare online trebuie să includă și munca de redactare de articole cu link către site-ul promovat.

Fie că le cunoști sub denumirea de advertoriale, articole native, articole publicitare sau chiar advertoriale SEO, aceste materiale au un dublu beneficiu pentru tine și afacerea ta. 

În primul rând, o campanie de advertoriale bine țintită va contribui la optimizarea SEO a site-ului, îmbunătățind poziționarea acestuia. Principiul e simplu: fiecare advertorial sau articol nativ trimite linkuri către site-ul tău, iar linkurile îi cresc acestuia autoritatea. La rândul ei, autoritatea influențează poziția site-ului tău în listele de rezultate. Astfel, atunci când publici un articol cu link pe un anumit site, acest site va împărtăși autoritatea sa cu site-ul tău prin intermediul acelui link.  

În al doilea rând, odată ce publici un advertorial pe un site de mare autoritate, cu un trafic crescut, vei vedea automat și un impact puternic asupra propriului trafic, care va veni prin intermediul linkului plasat în advertorialul tău. Mai simplu spus, prin redactarea de articole cu link către site-ul tău, vei putea direcționa noi utilizatori către afacerea ta, beneficiind de traficul publicației. 

Astfel, prin redactare de advertoriale sau articole native poți accelera dezvoltarea site-ului tău, crescând atât autoritatea acestuia, cât și numărul de clienți al afacerii tale, iar asta într-un mod rapid și eficient. 

Nu trebuie însă să uiți că pentru a scrie advertoriale SEO de calitate, accentul trebuie sa cada pe conținut, nu pe reclamă. Din acest motiv, este foarte importantă abilitatea unui redactor de advertoriale. Noi lucrăm în mod eficient pentru a atrage cititorii către articolele noastre. Ne folosim expertiza și cunoștințele ca să le reținem atenția prin intermediul conținutului.

Logica e simplă: în loc să „bombardăm” cititorul cu mesaje publicitare, încercăm să îl atragem cu informații utile, relevante pentru el. Un advertorial bine scris trebuie întotdeauna să pornească de la o temă de interes pentru utilizatori. 

În esență, ceea ce noi încercăm să facem prin redactare de advertoriale este să găsim punctele de intersecție între interesele utilizatorilor și interesele clienților cu care lucrăm. 

Scopul nostru este, înainte de toate, promovarea afacerilor cu care lucrăm, dar credem că cea mai bună cale de a face acest lucru este prin conținut de calitate, care să atragă cititorii și să le ofere informații utile. 

Astfel, nu doar că putem atrage trafic către site-urile promovate, dar ne putem asigura că acest trafic se transformă în final și în conversii financiare.

Cum redactăm advertoriale

Află cum procedăm ca să obținem cele mai bune rezultate

Trimitem mai mult trafic pe site

Advertorialele create de noi sunt optimizate pentru a atrage noi utilizatori pe site. 

Îmbunătățim poziția site-ului tău în motoarele de căutare

Advertorialele conțin 1 sau 2 link-uri do follow către paginile alese de pe site-ul tău. 

Ne adresăm publicului tău țintă

Identificăm subiecte de interes pentru publicul tău țintă și creăm conținut informativ și atractiv în funcție de acesta. 

Includem imagini de calitate

Toate advertorialele conțin minim o fotografie. La cerere, realizăm advertoriale însoțite de grafice și infografice complet personalizate, pe care le poți distribui și pe rețelele sociale. 

Ne asigurăm că totul este corect

Verificăm și corectăm toate materialele. Ne asigurăm că nu se strecoară greșeli sau ambiguități. 

Beneficiile advertorialelor

backlink

Creezi backlinkuri către site

autoritate domeniu3

Crești autoritatea domeniului

users

Generezi trafic de calitate

product

Promovezi discret servicii și produse

Ai nevoie de advertoriale?

Scrie-ne un mesaj și îți trimitem în cel mai scurt timp o ofertă

Contactează-ne