Marketingul prin email este o oportunitate de neratat pentru orice afacere. Nu doar că numărul utilizatorilor zilnici de email din jurul lumii a ajuns la 4 miliarde, dar din ce în ce mai mulți specialiști consideră că email marketingul este esențial pentru promovarea oricărei afaceri.

Email marketingul poate fi soluția perfectă pentru numeroase obiective. Scriindu-le periodic abonaților, poți crește numărul de comenzi per client. Dacă emailul este suficient de convingător, poți avea o valoare medie mai mare a coșului de cumpărături. De asemenea, emailuri bine realizate pot aduce clienți noi, atât timp cât respecți regulile anti-spam.

Email copywriting cu atenție la detalii

Pe email, nu ai mult timp la dispoziție să convingi destinatarul de acțiunea pe care o dorești. Utilizatorii au tendința să sară rapid dintr-un mail într-altul. De aceea, cumpănim atent fiecare cuvânt, pentru a atrage și păstra atenția. De la subiect, la încheiere, redactăm text astfel încât să maximizăm rata de deschidere și rata de click în email.

Atunci când redactăm text pentru email, ne adaptăm la stilul brandului tău, adoptând tonul corespunzător, dar și la scopul emailului individual sau a campaniei.

Iată câteva exemple:

  • emailuri de bun-venit (după înregistrare sau după prima comandă)
  • newslettere (cu știri, cele mai noi articole sau cele mai noi produse)
  • emailuri cu oferte individuale
  • emailuri pentru potențiali clienți
  • emailuri de sezon (cu felicitări de ocazii sau care evidențiază produse sezoniere)

Design personalizat

Orice destinatar ar trebui să știe că emailul este trimis de afacerea ta înainte de a citi un cuvânt. Unicitatea și consecvența elementelor vizuale sunt esențiale pentru construirea unei identități vizuale în campanii de email marketing.

De la plasarea vizibilă a logo-ului, la respectarea stilului și paletei de culori, facem tot ce este necesar ca emailurile trimise de afacerea ta să arate profesionist și să fie bine primite.

Cod suplu, cu compatibilitate maximă

Realizăm emailurile prin scrierea efectivă de cod HTML și CSS. Nu utilizăm platforme pentru construirea șabloanelor de email fără cod. Astfel, menținem un control ridicat asupra conținutului, codul fiind concis, lipsit de elemente neesențiale.

De asemenea, utilizăm cele mai bune practici din domeniu și realizăm verificări în multiple medii. În acest mod, ne asigurăm că toți destinatarii vizualizează la fel emailul, indiferent de programul folosit pentru a-l deschide.

Ai nevoie de email marketing?

Scrie-ne un mesaj și îți trimitem în cel mai scurt timp o ofertă

Contactează-ne