Atunci când scriem pentru afacerea ta, devenim vocea sa în mediul online. Suntem conștienți de această responsabilitate. Iar pentru că încrederea nu este posibilă fără cunoaștere, te invităm să afli câteva lucruri despre noi.

Istoric / Cum am început

Fiecare proiect începe cu o idee despre viitor: despre cum va arăta acesta, ce va fi important și de ce vor avea nevoie oamenii.

Redacția SEO a început acum aproape un deceniu, cu o discuție despre locul internetului în viitorul tuturor: al afacerilor, al clienților și al utilizatorilor. Ne-am dorit să facem parte dintr-o lume în creștere, plină de oportunități, în continuă dezvoltare, care să ne provoace îmbunătățirea constantă.

De atunci, am pus în practică interesul pentru marketing online și ne-am străduit să ne perfecționăm constant, specializându-ne în optimizarea pentru motoare de căutare și marketing prin conținut.

Viziune / Ce credem

Credem în puterea internetului și în posibilitățile pe care le oferă acesta. De aceea, considerăm că afacerile și specialiștii în marketing au o responsabilitate: de a păstra internetul un spațiu util și plăcut de navigat.

Credem că orice afacere se poate dezvolta online fără spam, fără reclame nesolicitate și fără a afecta experiența utilizatorilor cu reclame agresive.

Credem că este în beneficiul afacerilor online să își dezvolte ecosisteme independente de marile platforme, cu website-urile proprii în centrul lor.

Misiune / Ce ne dorim

Prin serviciile noastre și modul nostru de lucru, ne propunem să contribuim la dezvoltarea și consolidarea unui marketing online etic și eficient, pentru toate părțile implicate.

Pentru clienți și utilizatori, susținem formele de publicitate relevante în raport cu nevoile și dorințele lor. Fiind puternic orientați către content marketing și SEO, realizăm forme de conținut neintrusive, pe care utilizatorii le descoperă atunci când au preocupări cel puțin conexe cu serviciile și produsele clienților noștri.

Pentru antreprenori și manageri, ne străduim să oferim control, predictibilitate, eficiență și corectitudine. Ne adaptăm la nevoile fiecărei afaceri, fiind deschiși către noi moduri de a face lucrurile. Lucrăm la standarde de calitate ridicată și ne dorim să construim colaborări pe termen lung, prin rezultatele obținute. Realizăm că domeniile în care activăm pot fi complexe și dinamice, așa că încercăm să sfătuim și să ținem la curent antreprenorii, ca să poată lua cele mai bune decizii pentru marketingul online al afacerii lor.

Nu în ultimul rând, acționăm ca parteneri pentru construirea de sisteme online cât mai independente pe termen lung. Facem acest lucru prin realizarea de călătorii ale clientului care nu sunt total dependente de vânzarea exclusivă pe o platformă de ecommerce sau de anunțuri plătite. Aplicând cunoștințele noastre de SEO și content marketing, atragem potențiali clienți pe site în mod organic, de motoarele de căutare sau rețele sociale, prin conținut relevant, informativ sau de interes.

Pentru noi, este important să realizăm materiale distinctive și parteneriate trainice cu clienții noștri. De aceea, ne străduim constant să rămânem informați cu privire la noi forme de conținut online generate de branduri și cu cele mai bune practici de SEO.

Echipă / Cine suntem

20211128_144110 resized

Boboia Daniel

Co-fondator

Customer success
SEO 
Content writing

Dadeș Diana

Co-fondator

Content writing
SEO 
Web design