Facem lucrurile diferit. Afla de ce.

Cine suntem

Suntem o echipa foarte unita de experti seo, bloggeri si copywriteri. Am devenit Redactia seo pentru ca ne place sa scriem si pentru ca stim sa o facem foarte bine. Toti suntem absolventi de facultate si toti avem experienta in promovare online. Suntem pasionati de munca noastra, suntem foarte motivati si suntem foarte versatili, asa ca indiferent in ce domeniu activezi, suntem siguri te putem ajuta.

CE facem

Scriem. Scriem orice fel de text seo sau text de promovare, orice tip de text online care sa te ajute la promovarea online a afacerii tale. Fie ca e vorba de bloguri, articole, advertoriale sau text seo, noi avem motivatia si competentele necesare pentru a-ti veni in ajutor.

In mediul online, textul e esential pentru ca are o influenta foarte mare asupra pozitionarii site-ului tau. Textul site-ului, blogurile, articolele sau advertorialele care trimit link-uri inapoi catre site-ul principal sunt cea mai ieftina si cea mai eficienta metoda de a te promova. Scopul nostru ca experti seo, e sa facem exact asta, la cel mai bun raport calitate-pret.

Scopul tau e scopul nostru

Noi consideram ca suntem exact atat de buni pe cat de bune sunt rezultatele noastre.  Atunci cand lucrezi cu noi, lucrezi cu oameni care vor sa-si faca treaba si vor sa o faca bine. Nu ne plac jumatatile de masura si nu „merge si-asa” niciodata.

Programeaza o convorbire

Suntem foarte versatili

Indiferent de felul in care evolueaza mediul online si promovarea seo, noi suntem intotdeauna atenti la schimbari si cautam sa mergem impreuna cu ele, nu impotriva lor. Noi cautam noi modalitati de atragere a clientilor tai, pentru ca afacerea ta sa prospere..

Programeaza o convorbire

Suntem profesionisti

Nu avem aroganta de a-ti sugera ca nu ai putea sa iti scrii singur blogurile, articolele sau textul site-ului. Noi stim ca timpul tau este limitat, iar tu  stii ca noi facem asta de mult timp, ca suntem calificati in domeniu si ca am invatat trucuri care iti pot fi de mare folos.

Programeaza o convorbire

Suntem accesibili

Beneficiile depasesc cu mult costurile atunci cand vorbim de promovare online. Cu atat mai mult in ceea ce priveste blogurile, articolele sau textul unui site. In plus, ne putem adapta la orice buget de promovare si dezvoltare seo.

Programeaza o convorbire

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de contact rapid si iti vom trimite un email in cel mai scurt timp.

Vrei sa discutam despre proiectul tau? Programeaza o convorbire telefonica.