4 greseli pe care sa le eviti cand scrii articole SEO

Te-ai hotarat sa urmezi tehnicile de SEO pentru a-ti imbunati blogul si a-l face mai popular, dar folosirea unui set de cuvinte cheie nu a fost de ajuns. Poate te-ai informat mai in amanunt despre metodele de SEO, dar nu este de ajuns sa stii regulile SEO daca nu le aplici corect sau daca omiti anumiti pasi.

Asa ca am decis sa realizam o scurta lista cu greseli pe care le poti face atunci cand scrii articole SEO:

Continut duplicat

Multi bloggeri ofera acelasi continut cu mici schimbari si folosesc cuvinte cheie similare. De exemplu, cuvintele cheie “greseli articole seo” si “articole seo greseli” sunt foarte asemanatore, dar creeaza doua pagini de rezultate diferite. Daca tu nu poti oferi teme diferite pentru articole SEO cu aceleasi cuvinte cheie, atunci Google te poate taxa etichetand continutul tau drept spam.

Sacrificarea continutului pentru aspect

Un design bun iti poate aduce multi vizitatori si, cu siguranta, absenta lui iti poate alunga multi din potentialii followeri, dar aceste lucruri nu sunt motive de a dezvolta o obsesia asupra aspectului blogului tau. Atunci cand scrii articole SEO, lucruri precum viteza de incarcare a paginii au prioritate fata de designul blogului.

Folosirea platformelor de tipul Free Hosting

Da, folosirea acestor tip de platforme este avantajoasa, dar din cauza unui singur motiv: este gratuita. Daca iti doresti cu adevarat sa iti dezvolti blogul si sa castigi din articole seo, este timpul sa faci o schimbare. Daca vei cauta oferte bune, poti sa te incadrezi in 70 de lei pe un an pentru gazduire, dar acest lucru este valabil doar pentru nevoi minime atunci cand vine vorba de spatiu de stocare. Sa nu uitam ca este impotriva regulilor platformelor gratuite sa scrii articole sponsorizate. De asemenea, aceste platforme nu iti vor permite sa instalezi unele module (plugins), teme sau extensii.

Folosirea prea multor cuvinte cheie

Aceasta este cea mai comuna greseala si o data facuta te va costa mult trafic. Prea multe cuvinte cheie iti pot eticheta articolele drept spam. Daca vrei sa folosesti mai multe cuvinte cheie iti recomandam sa realizezi mai multe articole, unul pentru fiecare sau un articol la doua cuvinte cheie.

Corecteaza acum aceste patru greseli si blogul tau se va bucura de mai mult trafic.