You are currently viewing Cea mai buna metoda prin care sa iti maresti traficul

Cu totii ne dorim mai mult trafic pe site si cu siguranta multi dintre noi incercam sa ne informam despre cum sa aducem mai multi vizitatori pe blog. Poate te-ai intrebat care este cea mai eficienta modalitate de a-ti creste traficul. Conform studiilor de piata de-a lungul anilor, s-a confirmat ca cea mai buna cale este de a publica cat mai mult continut de calitate.

In 2013, articolele influentau cu 25% marirea traficului, spre deosebire de seo cu 18,88% sau de canalele de social media cu 16,8%. In 2015, in studiul realizat de HubSpot cu ajutorul a 13,500 de companii, au demonstrat ca in acest caz cantitatea este un aspect important. Blogurile care postau 3-4 articole aveau 100 de vizitatori, dar cei care postau mai mult de 16 articole traficul se marea de cel putin 3 ori.

Daca esti blogger, acum s-ar putea sa ai o dilema: alegerea intre calitate si cantitate. Studiile demonstreaza ca ar trebui sa alegi cantitatea, dar din punct de vedere social, calitatea nu trebuie neglijata. Asa ca alegerea ta trebuie sa constea in amestecul celor doua. Pentru a fi de calitate, articolele tale trebuie atat sa indeplineasca un scop, cat si sa fie placute de citit. De asemenea, daca blogurile sunt o modalitate de marketing pentru afacerea ta, trebuie sa gasesti subiecte relevante afacerii tale care coincid cu subiectele de interes ale cititorilor.

Chiar daca cantitatea conteaza, nu uita ca este mai eficient sa scrii articole SEO. Optimizarea articolelor te ajuta sa ai chiar mai mult trafic, seo fiind modalitatea prin care publicul poate ajunge la blogul tau. Este inutil sa postezi mult continut fara ca publicul sa aiba acces la el. Aplicarea tehnicilor seo este ca un pod intre public si continutul tau.

Uite cateva modalitati prin care sa optimizezi articolele pentru motoarele de căutare:

  • Foloseste cuvinte cheie
  • Optimizeaza pozele
  • Adauga etichete alt
  • Foloseste cel putin o poza per articol
  • Scrie o meta descriere atractiva

In concluzie, pentru a te bucura de mai mult trafic, trebuie sa imbini cantitatea si calitatea in articole SEO.