Promovarea prin articole pentru blog poate fi foarte eficientă atunci când este bine făcuta. De la creșterea autorității site-ului și mai mult trafic provenind din motoarele de căutare, la o rată de conversie mai bună, articolele de blog bine făcute îți pot aduce numeroase beneficii. Oamenii vor sa citeasca despre firmele cu care lucreaza sau de la care cumpara. Astfel, ai ocazia sa evidențiezi diferite aspecte privind compania ta sau produsele si serviciile pe care le oferi. Blogul este locul ideal în care să scrii despre ce ii intereseaza pe clienții tăi. Blogul reprezintă o oportunitate să transformi un cititor ocazional intr-un client fidel.

Urcă în rezultatele Google cu articole de blog informative

Include mai multe cuvinte cheie atent targetate pe site-ul tău

Blogurile sunt o oportunitate excelentă să incluzi cuvinte cheie suplimentare pe site-ul tău. Includem cuvinte cheie în blogurile pe care le scriem, însă nu pierdem din vedere obiectivul nostru: redactarea de bloguri cu valoare pentru utilizatori.

Un articol de blog optimizat pentru motoarele de căutare se va pozitiona bine, daca este bine scris. De altfel, motoarele de căutare iau în considerare nu doar cuvintele cheie, ci și interacțiunea dintre utilizator și site-ul tău.

Timpul petrecut pe pagină reprezintă un astfel de criteriu. Mai exact, pagina pe care utilizatorii petrec mai mult timp va fi favorizată pe Google. Articolele de blog lungi, cu grafice și clipuri video au o probabilitate mai mare să se poziționeze mai sus în rezultatele motoarelor de căutare.

Articolele de blog, o oportunitate pentru backlinkuri

Obține mai multe linkuri cu autoritate către site-ul tău

Ca sa poti creste autoritatea site-ului tau, ai nevoie de backlinkuri. Nu este însă ușor să obții backlinkuri naturale direct către produse și servicii. Aici intervine importanța articolelor de blog. Conținutul informativ are șanse mult mai mari să primească linkuri. În plus, atunci când desfășori o campanie de articole native, e recomandat să trimiți o parte din linkuri către articolele de blog. Astfel, putem crește numărul de persoane care intră pe site-ul tău.

Cum redactăm articolele de blog 

Află cum procedăm ca să obținem cele mai bune rezultate

Optimizăm articolele pentru motoarele de căutare

Redactarea fiecărui articol pentru blog pornește de la cel puțin un cuvânt cheie. Cuvintele cheie sunt integrate în mod natural.

Alegem subiecte de interes pentru publicul țintă al website-ului

Oferim informații utile și de interes pentru categoriile de persoane pe care doriți să le atrageți și să le transformați în clienți fideli.

Ne adaptăm

Fiecare afacere poate avea nevoi diferite. De aceea, ne adaptăm subiectele și materialele în funcție de acestea. Suntem deschiși la idei inedite și noi abordări. 

Publicăm articolele pe blog

La cerere, ne putem ocupa de publicarea articolelor pe blogul tău, împreună cu imagini relevante și linkuri interne și externe. Pentru linkuri, optăm doar pentru site-uri cu autoritate mare si conținut valoros. 

Includem imagini de calitate

Toate articolele conțin minim o fotografie. Avem, de asemenea, opțiunea de a crea articole de blog însoțite de grafice și infografice complet personalizate, pe care le poți distribui și pe rețelele sociale. 

Ne asigurăm că totul este corect

Verificăm și corectăm toate materialele, astfel încât să ne asigurăm că nu se strecoară greșeli sau ambiguități. 

Ai nevoie de articole de blog?

Scrie-ne un mesaj și îți trimitem în cel mai scurt timp o ofertă

Contactează-ne