Campanii care nu ajung in spam

Prin email marketing intri in contact cu noi clienti. Noi ne asiguram ca le retii atentia.

Email Marketing Eficient

Atrage noi clienti si creste-ti vanzarile

Prin email marketing poti castiga foarte usor clienti noi. Poti sa ajungi la clientii la care nu poti ajunge in mod obisnuit. Poti sa atragi atentia asupra afacerii tale. Poti chiar sa generezi trafic. Dar pentru asta ai nevoie de expertiza.

Realitatea e ca, atunci cand intram pe email, primul lucru pe care il facem este sa stergem toate mesajele nesolicitate. De ce? Pentru ca nu au informatii relevante pentru noi, sunt doar niste reclame.

Tocmai de-asta, majoritatea campaniilor de email marketing esueaza. Asta pentru ca cei care fac email marketing pierd din vedere un aspect foarte important. Nu ofera clientilor nimic de folos.

Nu fac altceva decat sa prezinte o oferta de produse sau servicii intr-un format binecunoscut. Oamenii au dezvoltat o aversiune fata de astfel de mesaje publicitare. Tocmai pentru ca le primesc la nesfarsit si pentru ca stiu deja ce contin.

Greseala e ca focusul cade pe reclama si nu pe potentialul client. Le spunem ce credem noi ca ar trebui sa stie, nu ce e necesar ca sa facem vanzarea. Intr-o campanie de email marketing esuata, emailul tau ajunge in folderul de spam. Noi vrem sa schimbam asta.

Credem ca se poate face si altfel. Atunci cand toti se urmeaza aceeasi reteta, cel care iese in evidenta se face remarcat. Originalitatea, atentia fata de clienti si tactul sunt calitati din ce in ce mai necesare pentru o campanie reusita de email marketing. Si asta vei obtine lucrand cu noi.

Beneficii

Texte impecabile, atent corectate

Te ajutam sa iesi in evidenta

Continut unic, verificat cu rigurozitate

Preturi mici, fara compromisuri

Punctualitate si profesionalism

Tehnici de optimizare eficiente

Mereu la curent cu noutatile

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de contact rapid si iti vom trimite un email in cel mai scurt timp.

Vrei sa discutam despre proiectul tau? Programeaza o convorbire telefonica.