Scriem pentru fanii tai

Articolele pentru Facebook sunt o metoda noua de promovare. Profita de ele si atrage clienti noi.

Articole Instant

Foloseste puterea social media. Atrage like-uri si share-uri.

Articolele Facebook (Instant Articles) sunt articole scrise special pentru a fi publicate pe Facebook. Acestea sunt diferite de articolele publicate in mod obisnuit pe internet. Pentru a publica un articol Facebook, acesta trebuie sa fie verificat. Articolul nu ajunge sa fie postat decat dupa ce Facebook se asigura ca intalneste standardele lor. Intregul proces de verificare dureaza 2 zile, dupa care articolele fie sunt publicate, fie respinse.

Facebook doreste sa ofere utilizatorilor o experienta de calitate atunci cand citesc unul din articolele sale instant. Tocmai din acest motiv, a instituit o serie de reguli pentru publicare. Aceste reguli au rolul de a elimina articolele de proasta calitate, false, traduse sau copiate de pe internet.

Procesul de verificare al Facebook este riguros iar asta prezinta o mare oportunitate. Din cauza rigorilor procesului, o mare parte din competitori se vor orienta catre alte metode de promovare, ceea ce inseamna ca te poti bucura de trafic de calitate pe care nu va trebui sa il imparti cu o armata de competitori.

Beneficii

Texte impecabile, atent corectate

Te ajutam sa iesi in evidenta

Continut unic, verificat cu rigurozitate

Preturi mici, fara compromisuri

Punctualitate si profesionalism

Tehnici de optimizare eficiente

Mereu la curent cu noutatile

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de contact rapid si iti vom trimite un email in cel mai scurt timp.

Vrei sa discutam despre proiectul tau? Programeaza o convorbire telefonica.