Stiai ca te poti folosi de bloguri pentru a urca in cautari?

Cu ajutorul blogurilor, iti imbunatatesti pozitia, cresti traficul pe site si pastrezi legatura cu clientii tai.

Articole pentru blog

Invita clientii in lumea ta

Promovarea prin articole pentru blog poate fi foarte eficienta atunci cand e bine facuta. Oamenii vor sa citeasca despre firmele cu care lucreaza sau de la care cumpara. Asta iti da ocazia sa le povestesti despre compania ta, despre produsele si serviciile pe care le oferi. Compania ta este formata din oameni cu idei, aspiratii, vise. Lasa-i si pe clientii tai sa vada asta.

Renunta la imaginea rece, inabordabila; asta nu iti va aduce niciodata clienti noi. Scrie despre ce ii intereseaza pe ei, in primul rand. Asta va transforma un cititor ocazional intr-un client fidel, cu un minimum de efort.

Renunta la clisee si la limbajul de lemn. Nu le crede nimeni. Axeaza-te mai degraba pe latura umana a afacerii tale. Arata-le celorlalti ca esti un om ca si ei; arata-le pasiunea pe care o ai pentru afacerea ta.    Clientii tai te vor aprecia pentru asta.

Bloguri off site

creste-ti autoritatea si urca in cautari

Ca sa poti creste autoritatea site-ului tau, ai nevoie de backlinkuri. Una dintre cele mai simple metode de le obtine este prin redactarea de bloguri. Fiecare nou articol de blog se va transforma intr-un alt backlink.

Urci in cautari cu fiecare blog care trimite un backlink catre site-ul tau.

In timp, blogurile pe care le intretii vor creste in autoritate. Astfel, calitatea linkurilor va creste si ea. Incet dar sigur, site-ul tau isi va mari autoritatea si se va pozitiona din ce in ce mai bine.

Promovare bloguri

Publicitate prin articole de blog

Poate esti sceptic si nu stii daca merita sa investesti intr-un blog care va ramane necitit. Pierzi insa din vedere ceva. Blogurile sunt advertising. Sunt advertising ieftin si de buna calitate, pentru ca transforma cititorii in clienti si genereaza trafic.

Totusi, ca sa poti mentine acest trafic trebuie sa te asiguri ca scrii articole pentru blog constant. Daca blogurile nu raman active, cititorii tai isi vor pierde interesul si nu vor mai reveni.

Iti prezenti oferta intr-o lumina noua si oferi informatii pe care nu le poti afisa pe site.

Ca sa iti poti atinge obiectivele, nu e suficient un singur articol, odata la cateva luni. Trebuie sa fii constant si sa le oferi cititorilor tai continut de valoare. Abia atunci vei putea culege beneficiile.

Blog SEO

Mareste-ti expunerea prin optimizarea blogului

Blogurile seo te ajuta sa ,,prinzi” mai multe cuvinte cheie. Un articol de blog optimizat se va pozitiona bine, daca este bine scris. Asta inseamna ca poti mari expunerea site-ului tau, folosind cuvinte cheie noi, pe care nu le-ai putut include in textul principal.

Acoperi cuvinte cheie noi pe care nu le-ai putut include in textul de pe site.

Beneficii

Texte impecabile, atent corectate

Te ajutam sa iesi in evidenta

Continut unic, verificat cu rigurozitate

Preturi mici, fara compromisuri

Punctualitate si profesionalism

Tehnici de optimizare eficiente

Mereu la curent cu noutatile

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de contact rapid si iti vom trimite un email in cel mai scurt timp.

Vrei sa discutam despre proiectul tau? Programeaza o convorbire telefonica.