Advertoriale seo si articole optimizate care genereaza trafic

Promovarea online functioneaza mai bine daca lucreaza indirect.

Advertoriale

Le poti folosi pentru a urca in cautari?

Scriem advertoriale seo ca sa ne pozitionam mai bine in Google. Principiul e simplu; fiecare advertorial trimite linkuri catre site-ul principal, iar linkurile ii cresc autoritatea. La randul ei, autoritatea influenteaza pozitia site-ului tau in listele de rezultate.

Intr-un advertorial, raportul dintre textul informativ si textul comercial ar trebui sa fie de 70% la 30%. Din pacate, advertorialele pe care le gasim online sunt adesea doar niste articole lungi si plicticoase, incarcate de clisee publicitare.

Deloc surprinzator, advertorialele anoste, fara valoare informativa, raman necitite. Asta pentru ca nu ofera niciun fel de informatie relevanta pentru utilizatori. Un advertorial cu prea multa reclama este obositor si alunga utilizatorii.

Ai nevoie de advertoriale ca sa...

Creezi backlink-uri catre site

Iti promovezi produsele și serviciile

Generezi trafic pe site-ul tau

Iti diversifici prezenta pe internet

Advertoriale seo

Merita sa sacrifici continutul pentru SEO?

Advertorialele pot fi optimizate si pot fi folosite pentru a incadra cuvinte cheie care nu au putut fi incluse in textului site-ului.  Nu trebuie insa sa uiti ca pentru a scrie advertoriale seo de calitate, accentul trebuie sa cada pe continut, nu pe reclama.

Din acest motiv, este foarte importanta abiliatea unui redactor de advertoriale. Un redactor bun trebuie sa stie sa atraga utilizatorii catre articolele sale. El nu trebuie sa umple textul de cuvinte cheie si reclama, fara sa tina cont de experienta utilizatorului.

Logica e simpla: In loc sa bombardam cititorul cu mesaje publicitare, incercam sa il atragem cu informatii utile. Un advertorial isi atinge cel mai bine scopul atunci cand utilizatorul nu stie ca a citit un advertorial.

Atunci de ce toate advertorialele sunt articole lungi, plicticoase, intesate de reclama? Nu trebuie sa fie asa. Acestea pot fi interesante, pot fi informative si pot sa isi indeplineasca si rolul de marketing. Pot sa-ti creasca autoritatea si, in acelasi timp, sa genereze si interes. Noi asa credem.

Calitatea advertorialelor conteaza.

Advertorialele de calitate

Echilibreaza textul publicitar cu cel informativ
Ofera informatii utile cititorului
Ies in evidenta si atrag utilizatorii
Genereaza trafic si vanzari

Advertorialele de proasta calitate  

Sunt pline de clisee si limbaj de lemn.
Sunt intesate de reclama.
Nu au valoare informativa.
Sunt plictisitoare.

Advertoriale platite

Cum sa cresti traficul si autoritatea in acelasi timp

Advertorialele pot genera trafic daca sunt bine scrise si daca sunt publicate pe site-uri cu autoritate. Valoarea lor este incontestabila, atat pentru cresterea autoritatii cat si pentru cresterea traficului pe site.

Insa nu orice director de advertoriale este util pentru a putea urca in cautari. Conteaza foarte mult autoritatea de care acesta se bucura, pentru valoarea linkului. Pentru a putea inscrie advertoriale pe directoare cu autoritate buna sau pe site-uri de presa, acestea trebuie sa respecte numite standarde. Evident, advertorialele-reclama cu care ne-am obisnuit, nu trec testul.

Cea mai eficienta metoda de promovare prin advertoriale este prin publicare pe site-uri cu autoritate mare, care genereaza, de asemenea, foarte mult trafic. Publicarea advertorialelor pe astfel de site-uri se face contra-cost, insa beneficiul este dublu.

  1. Backlink-urile de pe site-uri cu autoritate mare sunt valoroase pentru ca au efect direct asupra pozitionarii in Google.
  2. Datorita traficului mare de utilizatori de pe aceste site-uri va creste traficul catre propriul site.

Beneficii

Texte impecabile, atent corectate

Te ajutam sa iesi in evidenta

Continut unic, verificat cu rigurozitate

Preturi mici, fara compromisuri

Punctualitate si profesionalism

Tehnici de optimizare eficiente

Mereu la curent cu noutatile

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de contact rapid si iti vom trimite un email in cel mai scurt timp.

Vrei sa discutam despre proiectul tau? Programeaza o convorbire telefonica.