screenshot20100502at110421pm.550x399

Traficul se refera la numarul de vizitatori pe care il are site-ul tau. Acesta se masoara in vizite si este una din metodele cele mai comune de masurare a eficacitatii si atractivitatii unei afaceri.

Cand un vizitator ajunge pe un site, prezenta sa, click-urile si actiunile pe care acesta le efectueaza sunt inregistrate. Pentru inregistrarea traficului trebuie sa instalezi o extensie, dar de cele mai multe ori rezultatele oferite de aceasta necesita interpretare.

In scopul cresterii traficului poti opta pentru metode seo, gratuite, care prin folosesc cuvinte cheie pentru a atrage mult mai multi vizitatori pe site sau poti folosi campanii platite pentru pozitionarea pe anumite cuvinte cheie. Chiar daca pare cel mai important, numarul vizitatorilor nu reprezinta cel mai clar indice pentru succesul unei afaceri online. In prezent sunt folosite multe alte metode de calculare a rentabilitatii unui site, de exemplu rata de conversie. Asadar, ca sa iti promovezi eficient site-ul, trebuie sa stii si Ce este rata de conversie?

<< Inapoi la intrebari frecvente