• Post category:Uncategorized
  • Reading time:3 mins read
  • Post author:
You are currently viewing Cum sa ajungi sa scrii articole platite

Chiar daca poate nu ar plati toate facturile, castigul din propriul blog cu siguranta ar aduce o noua sursa de venit usor de obtinut. Daca te intrebi cum poti sa ajungi sa scrii articole platite, noi am dezvoltat un plan usor de realizat, care indiferent de stilul tau te va ajuta iti indeplinesti telul.

Deschide-ti propriul blog

Acesta, pe langa un castig in plus, reprezinta si o oportunitate de a exersa. De asemenea, mentionarea unui blog bine intretinut cu articole interesante in CV-ul tau poate sa iti aduca jobul dorit in domeniu.

Hotaraste-te asupra subiectului

Gaseste-ti domeniul despre care vrei sa scrii, ceva care sa iti faca placere si sa te motiveze sa cercetezi cat mai multe informatii. In ciuda oamenilor care cred ca daca scrii despre mai multe domenii asa vei avea mai multi cititori, cu cat te axezi mai bine pe un singur subiect, cu atat vei avea mai multi followeri fideli.

Scrie in timpul tau liber

Incearca sa gasesti echilibrul perfect intre calitate si cantitate. Nu exista un numar magic de postari care sa te faca blogger de succes, de aceea noi recomandam sa te concentrezi pe calitatea articolului. Aici nu trebuie sa uitam ca un blogger are mai mult trafic daca posteaza regulat, asa ca programeaza-ti saptamanal cateva ore in zilele in care ai mai mult timp liber pentru a scrie articole.

Scrie pentru cititori

Atunci cand scrii o postare gandeste-te la cititori si cum poti sa imbunatatesti experienta lor. Ofera textului o structura usoara de scanat cu privirea folosind bulinute sau cifre, cuvinte subliniate sau ingrosate si poze.

Promoveaza-ti blogul

Pentru a te bucura de un blog de succes ai nevoie de un trafic cat mai mare, iar acesta trebuie adus prin reclama proprie. Foloseste Facebook, Instagram, Twitter pentru a te face cunoscut.

Ofera-te sa faci voluntariat

Ofera-ti aptitudinile de scris unui blog mult mai mare si cunoscut pentru a atrage mai multi cititori pe blogul tau. O conditie importanta  este ca numele si linkul blogului tau sa apara ca si autor.

Comunica cu alti bloggeri

Fa-ti prieteni din randul “adversarilor” tai pentru a beneficia de colaborari intre bloguri.

Intreaba daca exista posturi libere

Odata ce esti multumit cu blogul tau si simti ca ai destula experienta, intreaba daca exista posturi libere pentru a scrie articole platite pentru bloguri cu foarte multi cititori care posteaza constant.

Aplica pentru joburi pe siteuri de freelance pe acest domeniu

Deja exista cateva siteuri gratuite specializate pe gasirea de astfel de joburi, tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un profil si sa dai exemple din munca proprie.

Foloseste-ti blogul pentru a te promova

Multe bloguri au o pagina speciala intitulata “Angajeaza-ma” prin care isi promoveaza  serviciile contra unui cost.

Acum nu ramane decat sa urmezi acesti 10 pasi simpli pentru a ajunge sa scrii articole platite fara nici o problema.