Redactia seo

0752.481.374

contact@redactiaseo.ro

Strategie seo

Strategii de promovare

Atunci cand vorbim de promovare seo, ne referim in primul rand la cuvintele cheie. Orice proces de optimizare incepe cu acestea. Un cuvant cheie plasat in locul corect poate schimba complet pozitionarea unui site in Google. Orice strategie de promovare incepe de la identificarea cuvintelor cheie potrivite.

Rata de conversie

Cercetarea cuvintelor cheie trebuie sa porneasca cu cuvintele care pot aduce cei mai multi vizitatori. Cu toate acestea, este foarte important ca acei vizitatori sa fie si potentiali clienti. O rata de conversie buna este visul oricarui antreprenor cu o afacere online, mai ales pentru ca inseamna ca site-ul sau atrage utilizatorii care vor sa si cumpere nu doar sa „priveasca”. Spre exemplu, daca vinzi ceasuri online, nu iti va folosi foarte mult sa fii bine pozitionat pe cuvantul „fus orar”, tocmai pentru ca utilizatorii care cauta acest cuvant nu sunt neaparat interesati sa cumpere ceasuri.

Promovare seo

Printr-o cercetare atenta a cuvintelor cheie potrivite te poti asigura de la bun inceput ca site-ul tau nu va atrage trafic fara potential si ca te orientezi de la bun inceput in directia potrivita. Ceea ce oferim noi este un serviciu de cercetare si analiza a cuvintelor cheie care se preteaza domeniului tau de activitate. Ne uitam atat piata si la cautarile utilizatorilor cat si la eforturile si strategiile competitiei tale. Scopul nostru este sa identificam care sunt cele mai bune optiuni pentru a te plasa cat mai sus in rezultatele de cautare.