Redactia seo

0752.481.374

contact@redactiaseo.ro

Redactia SEO

Cine suntem

Suntem o echipa tanara de experti seo, bloggeri si copywriteri. Am devenit Redactia Seo pentru ca ne place sa scriem si pentru ca stim sa o facem foarte bine. Toti suntem absolventi de facultate si toti avem experienta in promovare online. Suntem pasionati de munca noastra, suntem foarte motivati si suntem foarte versatili, asa ca indiferent in ce domeniu activezi, suntem siguri te putem ajuta.

Ce facem?

Scriem. Scriem orice fel de text seo sau text de promovare, orice tip de text online care sa te ajute la promovarea online a afacerii tale. Fie ca e vorba de bloguri, articole, advertoriale sau text seo, noi avem motivatia si competentele necesare pentru a-ti veni in ajutor.

In mediul online, textul e esential pentru ca are o influenta foarte mare asupra pozitionarii site-ului tau. Textul site-ului, blogurile, articolele sau advertorialele care trimit linkuri inapoi catre site-ul principal sunt cea mai ieftina si cea mai eficienta metoda de a te promova. Scopul nostru este sa facem exact acest lucru, la cel mai bun raport calitate-pret.

De ce noi?

Daca am reusit sa iti captam atentia pana acum, atunci stii deja raspunsul la intrebare. Daca nu esti totusi convins, iti vom prezenta cateva argumente pentru care ar trebui sa colaboram:

Suntem profesionisti – noi nu avem aroganta de a-ti sugera ca tu insuti nu ai putea sa iti scrii singur blogurile, articolele sau textul site-ului. Stim ca timpul tau este limitat, iar tu, la randul tau, stii ca noi facem asta de mult timp, ca suntem calificati in domeniu si ca pana acum am invatat trucuri care iti pot fi de mare folos.

Suntem accesibili – beneficiile depasesc cu mult costurile atunci cand vorbim de promovare online. Cu atat mai mult in ceea ce priveste blogurile, articolele sau textul unui site. In plus, ne putem adapta la orice buget de promovare si dezvoltare seo.

Suntem foarte versatili – indiferent de felul in care evolueaza mediul online si promovarea seo, noi suntem intotdeauna atenti la schimbari si cautam sa mergem impreuna cu ele, nu impotriva lor. Noi cautam noi modalitati de atragere a clientilor tai, pentru ca afacerea ta sa prospere.

Scopul tau e scopul nostru – noi consideram ca suntem exact atat de buni pe cat de bune sunt rezultatele noastre. Nu ne place sa ne plangem si nu suportam sa zicem „nu pot”. Atunci cand lucrezi cu noi, lucrezi cu oameni care vor sa-si faca treaba si vor sa o faca bine. Nu ne plac jumatatile de masura si nu „merge si-asa” niciodata.

Ce ne dorim?

E simplu: ne dorim sa scriem pentru tine, sa avem rezultate excelente si sa ne recomanzi mai departe.

In consecinta, avem asteptari inalte, dar suntem siguri ca daca ne dai o sansa te vei convinge ca ai facut alegerea potrivita!