Redactia seo

Redactia seo

0752.481.374

contact@redactiaseo.ro

Corectare text

Corectare text

Asigura-te ca fiecare text pe care il publici este lipsit de greseli de ortografie, gramaticale sau alte feluri de erori. Tine cont de faptul ca site-ul este cartea de vizita a afacerii tale, deci orice greseala pe care o va vedea un utilizator te poate afecta in mod negativ. Noi iti punem la dispozitie un serviciu de corectura complet, realizat de experti in domeniu si fara „robotei” care mai mult adauga greseli decat le corecteaza.

Corectare gramaticala

Corectarea gramaticala a unui text este esentiala. Greselile gramaticale precum pleonasmele, dezacordurile sau tautologiile trebuie eliminate de urgenta din orice text online, cu atat mai mult din textul site-ului. Greselile gramaticale dau o nota clara de neprofesionalism unui site, lucru care iti va afecta foarte mult traficul si vanzarile.

Corectura

Greselile, fie ca sunt ortografice sau gramaticale, nu reflecta neaparat lipsa de educatie sau incultura redactorului. Acestea pot aparea din varii motive, insa de cele mai multe ori din graba. Insa nu toate greselile sunt usor de depistat. Unele sunt greseli pe care nu le sesizam niciodata sau cuvinte care par a fi greseli dar nu sunt. Spre exemplu, daca spunem ca serviciul nostru de corectare text implica si un serviciu de corectura, ati putea crede ca facem o greseala, un pleonasm, insa nu este asa:

Corectare = indreptarea greselilor de orice fel dintr-un text, inclusiv a erorilor de continut, exprimare, scriere etc.; corijarea oricaror defecte.

Corectura = inlaturarea greselilor tipografice dintr-un text, a literelor sau cuvintelor scrise incorect în textul respectiv.