Redactia seo

0752.481.374

contact@redactiaseo.ro

Bloguri

Articole pentru blog

Fiecare site, indiferent de domeniul in care activeaza, ar trebui sa fie sprijinit cu cel putin un blog. Blogurile sunt o modalitate foarte buna de a mentine contactul cu utilizatorii si de a genera trafic pe site-ul principal. Prin bloguri puteti comunica direct cu utilizatorii si puteti transforma clientii ocazionali in clienti fideli.

Optimizare blog

Un blog optimizat aduce un plus de valoare site-ului tau prin faptul ca se va pozitiona bine pe anumite cuvinte cheie si va deveni o sursa foarte buna de trafic de calitate. Cand spunem trafic de calitate, ne referim, de fapt, la clientii care sunt interesati sa cumpere, nu doar sa se informeze. Prin optimizarea unui blog va cresteti sansele de a atrage utilizatori decisi sa cumpere. Spre exemplu, un blog cu titlul „10 sfaturi pentru a alege termopanele potrivite” are mult mai multe sanse sa atraga oameni interesati sa cumpere efectiv decat un blog cu titlul : „Ce sunt termopanele”.

Blog Romania

In mediul online din Romania, blogurile nu si-au atins inca adevaratul potential. Desi inregistram cresteri masive al numarului de oameni care citesc si urmaresc constant bloguri, valoarea lor nu este unanim acceptata, multi intrebandu-se ce relevanta au in mediul de afaceri. Totusi, a devenit tot mai clar in ultimul timp ca publicarea constanta de bloguri are un efect direct asupra autoritatii site-ului si poate influenta foarte mult pozitionarea acestuia.

Blog seo

Crearea unui blog optimizat seo de la bun inceput iti poate aduce nenumarate avantaje. In primul rand vei imbunatati rata de conversie a site-ului tau: un blog seo, datorita cuvintelor cheie, va atrage mai multi utilizatori interesati de serviciile sau produsele pe care le oferi decat cu un blog obisnuit. Un alt avantaj este ca te poti folosi de blogul seo pentru a exploata cuvintele cheie pe care nu le-ai putut folosi in textul site-ului; astfel, vei putea beneficia si de traficul generat de acele cuvinte cheie si nu vei incarca nici textul site-ului tau.

Creare blog

Indiferent de domeniul tau de activitate, te asiguram ca putem crea un blog care sa se potriveasca nevoilor tale de marketing online. Chiar daca te ocupi cu vanzarea de ciocane rotopercutoare, un blog seo te va ajuta sa filtrezi clientii curiosi de cei cu adevarat interesati si sa iti cresti astfel traficul pe site si vanzarile.